Profesjonalna kostkarka

W każdej knajpie, mniejszej lub większej firmie gastronomicznej bądź w eleganckiej restauracji potrzebny jest lód. Do drinków, do napojów bez alkoholu, czy też do podania kawioru w najbardziej elegancki z możliwych sposobów – w szkle leżącym na kostkach lodu.

Doskonałym wyjściem dla takich miejsce jest właśnie kostkarka, bez której w sytuacji awaryjnej, szczególnie podczas dużych upałów może być naprawdę ciężko. Maszyna do lodu produkuje stosunkowo dużą ilość kostek w wybranej wielkości w bardzo szybkim czasie, dzięki czemu nawet fala nowych klientów nie będzie czynnikiem stresogennym.

Porządne, precyzyjne wykonanie i klasyczny, dosyć niepozorny wygląd sprawiają, że maszyna ta będzie pasowała nie tylko funkcjonalnością, ale również i wyglądem do każdej kuchni lub zaplecza. Warto sprawdzić, jaka kostkarka do lodu będzie dla nas najlepsza w artykule tutaj.

 

Leave a Reply